تالار وب

۵توصیه مهم برای نامزدها

۵توصیه مهم برای نامزدها

مهم ترین دغدغه کسانی که پا در راه ازدواج گذاشته اند و به تازگی عقد کرده اند این است که چه چیزی باعث خوشبختی و یا شکست یک ازدواج می شود؟ حالا که وارد عمل شده اند چطور باید زندگی شان را محافظت کنند و به سمتی بروند که خوشبخت ترین زوج فامیل باشند؟ اگر شما هم در این مقطع از زندگی هستید، این توصیه ها را بخوانید.

  1. خودتان را اصلاح کنید: از همین ابتدای زندگی بنای خود را بر بیان صادقانه احساساتتان بگذارید. خانم ها اغلب فکر می کنند مردها باید ذهنشان را بخوانند! در صورتی که شما تا زمانی که به مرحله ذهن خوانی برسید زمان زیادی راه دارید. تازه اگر به این مرحله برسید! شما باید احساسات خود را بیان کنید و بگویید چه چیزی در درجه اول برایتان اهمیت دارد. زوج های موفق و خوشبخت احساسات خود را در مواقع حساس به راحتی بیان می کنند.
  2. مواظب لحن خود باشید: بیشتر درگیری ها زمانی آغاز می شوند که یکی از شما با لحن منتقدانه از دیگری ایراد می گیرید. ذهنیات خود را بیان کنید، ولی به صورتی که شنیدنش، هم برای شما و هم برای طرف مقابلتان راحت باشد. به خصوص اگر قرار است درباره مسائلی صحبت کنید که همسرتان روی آن حساس است: خانواده پدری، کار، مسائل شخصی و زناشویی.
  3. تأثیر پذیر باشید: یک ازدواج زمانی موفق است که شوهر بتواند از همسرش تأثیر بپذیرد. تأثیرپذیری شوهر از همسرش (برخلاف زن از شوهرش) بسیار مهم است.
  4. استانداردهای خود را بالا ببرید: زوج هایی که تازه ازدواج کرده اند معمولا توقع بالایی از یکدیگر دارند. خوشبخت ترین زوج ها معمولاً توقع رفتارهای زننده از یکدیگر را ندارند، به هم پرخاش نمی کنند، حرف رکیک نمی زنند و تحمل زیادی در مقابل رفتارهای اشتباه یک دیگر دارند.
  5. یاد بگیرید چگونه یک مشاجره را آرام کنید: زوجهای موفق می دانند یک مشاجره را چگونه خاتمه دهند و می دانند چگونه می توان یک مسئله پیچیده را ترمیم کرد پیش از آن که مشاجره به طور کامل از کنترل خارج شود. از همین حالا روی این کار تمرین کنید. اگر با والدین، دوستان و خواهر و برادر خود دچار اختلاف نظر شدید، سعی کنید تمرین کنید که از کوره در نروید و به جای مجادله، با هم به توافق برسید. آن هم از راه گفتگو. این تمرین ها در زندگی بسیار به کارتان می آید.
مجموعه پیشنهادی:  همه چیز درباره تالار عروسی

شیوه ترمیم یک مشاجره به این شرح است

  • موضوع بحث را با یک موضوع کاملاً بی ربط عوض کنید.
  • از طنز استفاده کنید.
  • طرف مقابل را با یک جمله که نشان دهنده اهمیت دادن به اوست، متوجه کنید؛ مثلا من می دانم این مسئله برای تو سخت است و به این ترتیب او را متوجه این نکته کنید که هر دوی شما در این مورد وضع مشابه دارید. مثلاً بگویید این مشکل هر دوی ماست.
  • از مشاجره عقب بکشید. در زندگی زناشویی گاهی شما باید کوتاه بیایید تا برنده شوید.
  • اهمیت دادن و قدردانی از احساسات همسر بسیار مؤثر است؛ مثلاً متشکرم که در فلان موقعیت این طور رفتار کردی…
  • اگر یک مشاجره خیلی به بن بست رسید، ۲۰ دقیقه به خود فرصت دهید و پس از این که هر دو خونسردی خود را به دست آوردید، دوباره گفتگو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید