تالار وب

انتخاب تالار پذیرایی به زبان ساده – بخش دوم

ادامه مطلب از بخش اول

پارکینگ خودروها:

حتما حتما تالار پذیرایی یا باغ تالاری را انتخاب کنید که دارای پارکینگ به ظرفیت مهمان های شما داشته باشد. کاملا واقف هستید تالاری که پارکینگ نداشته باشد چه مکافاتی برای مهمان های شما هست. شاید خیلی از مهمان های شما بدونن که تالار پارکینگ نداره به مراسم شما نخواهند آمد. به دلیل دردسرهای پارک خودرو

هزینه های خدمات:

رسیدیم به مهمترین بخش که همان هزینه ای است که بابت مراسم خود باید پرداخت کنید.

تمامی مواردی که برای هزینه ها مدنظر هست کامل متفاوت هست و تالار به تالار فرق میکند.

– هزینه ورودی: برخی از تالارها هزینه ای را بابد ورودی دریافت میکنند که ربطی به تعداد مهمان ها نیست. یعنی شما اگر ۱۰۰ مهمان داشته باشید یا ۱۰۰۰ مهمان، یک رقم ثابت هست. که این رقم معمولا برای روزهای خاصی تغییر میکند میکندمثلا شب تعطیلی باشد

– هزینه منوی غذا: که معمولا به ازای هر نفر محاسبه میگردد و بستگی به تعداد مهمان ها و نوع غذاها دارد. سعی کنید در حین قرارداد کاملا هوشیار باشید و دقیق تمامی نکات رو بررسی کنید مثلا اینکه چه تعداد چای به مهمان ها میدهید یا اگر بستنی قبل از شام سفارش دادید چه تعداد بستنی مصرف میشه.  در بعضی موارد پیش آمده که بعد از مراسم مدیریت به شما عنوان میکند که تعداد غذا ها بیشتر از درخواستی شما بود و غذای اضافی ارائه دادیم. به این نکته توجه کنید که در حین سرو شام در تالار به شما این مورد رو گوشزد کنند یعنی موقع مراسم بررسی کنید این مورد رو که بعد از مراسم شما نمیتوانید ثابت کنید که نه تعداد کمتر بود.

مجموعه پیشنهادی:  جدیدترین کفش های مجلسی ۲۰۱۸

– هزینه گروه موسیقی و سرگرمی ها: کاملا بررسی کنید که نوع تیم موزیکی که به مراسم شما می آیند به چه صورت هست. قرار است DJ باشد یا یک تیم کامل موسیقی با تمامی ادوات موسیقی هست. هزینه ها رو بررسی کنید و تا جاییکه میتوانید تخفیف بگیرید. چون قیمت خاص و ثابتی ندارد.

– هزینه تزئینات: مانند گل آرایی، بادکنک آرایی، شمع آرایی و امثال اینها که انتخاب آنها معمولا اختیاری است.

هزینه های متفرقه: هزینه هایی نیز هستند که بستگی به تالارها میتوانند بر شما وارد شوند. مانند کالسکه عروس، آتش بازی های خاص و …

معمولا محاسبه هزینه ها به این صورت است که در هنگام عقد قرارداد ، بخشی از هزینه ها را بعنوان بیعانه پرداخت و تاریخ را رزور می کنید. حدود یک هفته قبل از مراسم، دو سوم هزینه ها را پرداخت می کنید و شب عروسی ، وقتی مطمئن شدید که همه چیز مرتب است و مشکلی در ارایه خدمات نیست ، تسویه حساب نهایی را انجام می دهید.

 

با آرزوی خوشبختی همه عزیزان

موفق باشید

تیم تالار وب

دیدگاهتان را بنویسید