۲۰نشانه احتیاط در ازدواج
ازدواج یکی از مهم ترن تصمیمات زندگی هر شخصی است پس برای انتخاب فردی که برای یک عمر زندگی میخواهیم انتخاب کنیم باید دقت بسیار زیادی داشته باشیم و همچنین اطلاعات و شناخت کافی نسبت به او و اخلاق هایش داشته باشیم. اکنون ما به شما ۲۰نشانه اختیاط در ازدواج را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم تا بتوانید در انتخاب فرد مورد نظر خود بیشتر دقت نمایید.
۲۰نشانه احتیاط در ازدواج که باید دقت کنید
- اگر در خانواده پدری و زندگی مجردی خود مسئولیت کاری را به عهده نمی گیرید یا در مسئولیت محوله تعلل می ورزید. ( تنبلی و بی مسئولیتی)
- اگر با پدر، مادر، برادر و خواهر خود ارتباط سازنده و راضی کننده ندارید و نتوانسته اید تعامل قابل قبولی ایجاد کنید.(نداشتن تعامل و ارتباط اجتماعی صحیح با دیگران)
- اگر در زندگی، مرتب شغل خود را عوض کرده اید، با دوستان زیادی به دلیل مشکلاتی قطع رابطه کرده اید، رشته تحصیلی خود را تغییر داده یا ترک تحصیل کرده اید، علائق خود را نیمه کاره رها کرده اید و در کل ثبات فکری، احساسی و رفتاری ندارید ( نداشتن ثبات فکری ؛ احساسی و رفتاری)
- اگر تصور می کنید افکار، احساس و رفتار همسرتان را در آینده به دلخواه خود تغییر می دهید. (خطای شناختی)
- اگر به دنبال همسر مناسبی هستید به نحوی که در زندگی مشترکتان در آینده با هیچ گونه مشکلی مواجه نشوید. (خطای شناختی)
- اگر در پی کسب لذت و علائق خود بوده و کارها و مسئولیت هایتان را بر دوش دیگران قرار میدهید. (اصالت لذت، و نبود مسئولیت پذیری)
- اگر فقط منطق و طرز نگرش خود را قبول دارید و در برابر دیگران حالت دفاعی یا تهاجمی می گیرید و قادر به درک افکار، احساس و رفتار دیگران نیستید.( واکنش دفاعی و خوذمیان بینی)
- اگر نقاط ضعف و نقاط قوت خود را به صورت شفاف نمی بینید. (نداشتن خودآگاهی)
- اگر تا کنون با نظرات، انتقادات و پیشنهادهای دیگران، تغییری در رفتار شما ایجاد نشده است. (نبود مدیریت خود یا خود مدیریتی)
- اگر مسائل کاری شما مانع ارتباط دوستانه و ارتباط دوستان شما مانع ارتباط صمیمی در خانواده (خانواده پدری) می شود یا مسائل و مشکلات شخصی شما در تمام حوزه های زندگیتان تاثیر می گذارد و در هم تنیده می شود( مشکل در تقسیم وظایف و تعارض در نقشها)
- اگر به هیچ وجه قادر به تغییر برنامه های از قبل طراحی شده خود نیستید و بسیارمتعصب، خشک و غیرقابل انعطافید( نداشتن انعطاف پذیری )
- اگر قادر به درک احساسات، رفتار و افکار خانواده، دوستان و همکارانتان که متفاوت از شما عمل می کنند نیستید
(نبود اگاهی اجتماعی) - اگر بیشتر به جای گوش کردن، صحبت می کنید و بیشتر از آن که سعی کنید دیگران را بفهمید، سعی دارید که دیگران شما را درک کنند. (نداشتن مدیریت رابطه)
- اگر بسیار هیجان طلب هستید و تنها، هیجانات شما را به سویی می کشاند و قادر به تعویق انداختن خواسته هایتان نیستید. (هوش هیجانی پایین)
- اگر برای رفتار، احساس و گفتار خود روش و برنامه ای ندارید و منفعلانه به دیگران واکنش نشان می دهید.( رفتار بی تعقل یا انعکاسی، مشکل در شیوه حل مسئله)
- اگر عادت دارید به جای حل مشکلات از آنها فرار کنید یا اجتناب بورزید یا واکنش شما به مسائل بی تفاوتی است. (پاسخ اجتنابی به رویدادها)
- اگر در آینه نگاه دیگران، شما فردی غرغرو، سرزنش گر، وابسته، احساساتی، بدبین، گوشه گیر، پرخاشگر، دمدمی مزاج، خودخواه، گوشت تلخ، غمگین یا تکانشی به نظر می آیید. (اختلال شخصیت)
- اگر فکر می کنید از بین چند میلیارد ساکنان کره زمین، فقط و فقط یک شخص مناسب شماست و ارزش ازدواج دارد و در غیر این صورت زندگی شما بی معنا شده و باید بمیرید یا تا آخر عمر مجرد بمانید. (خطای شناختی، نداشتن کنترل احساس، هوش هیجانی ضعیف)
- اگر بدون این که خود را دقیقاً ارزیابی کنید و بشناسید، دنبال همسر مناسب می گردید. (نداشتن شناخت خود)
- اگر وضعیت فعلی تان راضی کننده نیست و برای رهایی و فرار از موقعیت، به ازدواج اقدام می کنید. (مشکل در شیوه حل مسئله)
برای انتخاب و دیدن لیست تالارهای پذیرایی به سایت تالاروب مراجعه کنید.